Logo Nunspeet
Ontwerpbestemmingsplan Buitencentrum Veluwe Noord, Nunspeet

Met ingang van woensdag 12 maart 2014 ligt in het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis gedurende zes weken voor eenieder ter inzage het ontwerp van het bestemmingsplan Buitencentrum Veluwe Noord. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via www.nunspeet.nl/actueel/bekendmakingen en www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.MRO.0302.BP01101-0W01) .

Genoemd bestemmingsplan voorziet in het realiseren van een natuurbelevenispark aan de Plesmanlaan. Staatsbosbeheer en Extrarius Adventures uit Nunspeet leggen in samenwerking een klimbos en een midgetgolfbaan aan, waarbij het Buitencentrum inpandig wordt verbouwd en er een terras wordt aangelegd om deze activiteiten te faciliteren.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad van Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met het team Ruimtelijke Ontwikkeling via doorkiesnummer 25 99 11

Naar boven