Logo Uden
Ontwerpwijzigingsplan bestemmingsplan ‘Erfstraat, vestiging Van den Bosch Tuin & Terrras’ te Uden en ontwerpomgevingsvergunning, Uden

Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt bekend dat besloten is om toepassing te geven aan de gemeentelijke coördinatieregeling (artikel 3.30, lid 1 Wet ruimtelijke ordening) ten behoeve van de realisatie van het bouwen van een bedrijfsruimte met kantoor/showroom, het plaatsen van keerwanden, 2 vlaggenmasten en een recklamezuil en het aanleggen van twee uitritten op het perceel, kadastraal bekend gemeente Uden, sectie T, nummer 1562(ged.), plaatselijk bekend Kromstraat 6 Volkel. Om mee te kunnen werken is een wijziging van het geldende bestemmingsplan noodzakelijk. De wijziging behelst een verruiming van het bouwvlak van 5 meter in oostelijke richting.

Ter inzage

De volgende documenten liggen vanaf donderdag 6 maart 2014 gedurende zes weken tijdens de openingstijden ter inzage bij de centrale balie van de dienst Publiekszaken op het Gemeentehuis, Markt 145. De stukken zijn digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website www.uden.nlen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

  • het ontwerp wijzigingsplan ‘Erfstraat, vestiging Van den Bosch Tuin & Terras”;

  • de ontwerp-omgevingsvergunning.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder een zienswijze indienen omtrent het ontwerp van de documenten bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 83, 5400 AB Uden.

Voor meer informatie of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelende ambtenaar, bereikbaar op telefoonnummer 14 0413.

Uden, 5 maart 2014

Burgemeester en wethouders van Uden de secretaris J.M. Smarius

de burgemeester H.A.G. Hellegers

Naar boven