Logo Brunssum
Ontwerp omgevingsvergunning ‘13 chalets Landgoed Brunssheim’, Brunssum

Burgemeester en wethouders van Brunssum maken ingevolge het bepaalde in de artikelen 3.10 en 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), juncto artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 13 maart 2014 het ontwerp projectafwijkingsbesluit “13 Chalets Landgoed Brunssheim” (NL.IMRO.0899.OV13Chalets-on01) gedurende zes weken voor eenieder ter inzage zal liggen.

Plangebied

De chalets zijn gelegen binnen het bestemmingsplan Landgoed Brunssheim. De ontwikkeling is niet mogelijk binnen dit vigerende bestemmingsplan. Om de ontwikkeling mogelijk te maken wordt dit projectafwijkingsbesluit in procedure gebracht. Het ontwerp betreft een afwijking van het bestemmingsplan als bedoeld in artikel 2.12 lid 1, onder a, onder 3 van de Wabo. Het ontwerp-projectafwijkingsbesluit bestaat uit de ontwerpomgevingsvergunning, het aanvraagformulier, de bijbehorende kaart, de ruimtelijke onderbouwing en de bestektekeningen van de chalets.

Ter inzage legging

Het ontwerp projectafwijkingsbesluit ligt met ingang van 13 maart 2014 gedurende zes weken ter inzage (tot en met 24 april 2014). Het plan is te raadplegen via de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl of in pdf vorm via www.brunssum.nl bij de openbare bekendmakingen van 24 april 2013.

Tevens ligt er een exemplaar van het projectafwijkingsbesluit ter inzage:

  • in de informatiehoek in de hal van het gemeentehuis van Brunssum (Lindeplein 1);

Aan de papieren exemplaren kunnen geen rechten worden ontleend.

Zienswijze

Tijdens de ter inzage legging van het plan kan eenieder schriftelijk zijn of haar zienswijze ten aanzien van het ontwerp projectafwijkingsbesluit kenbaar maken bij het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Brunssum, Postbus 250, 6440 AG te Brunssum. Wij vragen u vriendelijk om duidelijk in uw brief aan te geven dat uw zienswijze gericht is op het ontwerp projectafwijkingsbesluit “Ontvangstgebouw en voetenwasbak Blotevoetenpark”. Tevens is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen. Daarvoor kunt u telefonisch contact opnemen met de afdeling Vergunningen, via telefoonnummer (045)5278660.

Naar boven