Logo Menterwolde
Vooraankondiging bestemmingsplan ‘Meeden – Beneden Veensloot 47’, Menterwolde

Burgemeester en wethouders van de gemeente Menterwolde maken op grond van artikel 1.3.1 Bro bekend dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor het perceel aan de Beneden Veensloot 47 te Meeden.

Achtergrond

Aanleiding voor het opstellen van het bestemmingsplan is een gerechtelijke uitspraak in het kader van het bestemmingsplan ‘Meeden’. De Afdeling bestuursrecht van de Raad van State heeft een deel van het bestemmingsplan ‘Meeden’ vernietigd. Het betreft het plandeel met de bestemming ‘Woongebied’ aan de Beneden Veensloot 47 te Meeden. De gemeente Menterwolde is verplicht een nieuwe besluit voor dit perceel te nemen. Het bestemmingsplan ‘Meeden – Beneden Veensloot 47’ voorziet hierin.

Op grond van artikel 1.3.1 lid 2 Bro worden op dit moment geen stukken ter inzage gelegd. U heeft dan ook geen gelegenheid om zienswijzen naar voren te brengen. Daarnaast is geen onafhankelijke instantie gevraagd om advies over dit voornemen uit te brengen.

Verder verloop procedure

Op het moment dat het bestemmingsplan ‘Meeden – Beneden Veensloot 47’ in procedure gebracht wordt ligt het plan met bijbehorende stukken wel ter inzage. U heeft dan wel de mogelijkheid te reageren. De terinzagelegging van het plan wordt te zijner tijd bekendgemaakt in de Staatscourant, de Tussenklappen en op de gemeentelijke website.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw L. Leewering van de afdeling Beleid en Beheer, telefoonnummer: (0598) 654 704.

Naar boven