Logo Muiden
Voorbereidingsbesluit Mer-beoordeling Maxisweg (ongenummerd) te Muiden

Het college van burgemeester en wethouders van Muiden maken bekend dat zij conform artikel 7.16 van de wet milieubeheer een aanmeldingsnotitie hebben ontvangen.

Voor: Het oprichten en in werking hebben van een asfaltdepot voor het opslaan en breken van asfaltgranulaat en overige steenachtige materialen.

Aanvrager: SAA-one EPCM bouwcombinatie V.O.F.

Locatie: Maxisweg (ongenummerd) te Muiden

Per 1 januari 2013 is het uitvoeren van een m.e.r.-beoordeling gemandateerd aan de Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek.

Naar aanleiding van de aanmeldingsnotitie heeft de directeur van de Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek, namens het college van Burgemeester en Wethouders van Muiden, besloten dat er geen milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld.

Ter inzage

De aanmeldnotitie en de bijbehorende stukken liggen ter inzage gedurende zes weken tijdens kantooruren op de volgende plaatsen:

  • Het gemeentehuis van de gemeente Muiden, Het Anker 2 te Muiden;

  • Bij de Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek, Botter 14-15 te L0.elystad.

Bezwaar

Gelet op het bepaalde in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht is de beoordeling een voorbereidingsbeslissing voor de nog in te dienen aanvraag om omgevingsvergunning. Tegen deze voorbereidingsbeslissing kan geen bezwaar worden gemaakt.

In een later stadium kunnen zienswijzen worden ingediend tegen het ontwerpbesluit op de aanvraag om omgevingsvergunning. Daarbij kunt u eventueel bezwaren tegen de voorbereidingsbeslissing aangeven. Deze zullen bij de beoordeling van de zienswijzen worden betrokken.

Naar boven