Logo Terneuzen
Besluit van de directeur van de Regionale Uitvoeringsdienst Zeeland tot het aanwijzen van ambtenaren belast met het toezicht op badinrichtingen en zwemgelegenheden in de provincie Zeeland, Terneuzen

De directeur van de Regionale Uitvoeringsdienst Zeeland, handelende in overeenstemming met het mandaatbesluit RUD Zeeland 2014 gedeputeerde staten provincie Zeeland van 17 december 2013, maakt bekend dat hij op 21 februari 2014 de ambtenaren werkzaam als Beleidsmedewerker Handhaving, Inspecteur A, Inspecteur B, Inspecteur C, Juridisch Medewerker A, Juridisch Medewerker B en Administratief juridisch medewerker bij de Afdeling Toezicht en Handhaving van de Regionale Uitvoeringsdienst Zeeland heeft aangewezen als toezichthouder zoals bedoeld in artikel 15 lid 2 van de Wet hygiëne en veiligheid badinrichtingen en zwemgelegenheden.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin zij wordt geplaatst.

Het besluit ligt gedurende zes weken na deze bekendmaking ter inzage in het provinciehuis, Abdij 6 te Middelburg en het kantoor van de RUD, Stadhuisplein 1 te Terneuzen.

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden schriftelijk bezwaar maken. Het bezwaarschrift richt u aan, gedeputeerde staten van Zeeland, Postbus 6001, 4330 LA Middelburg. In uw bezwaarschrift neemt u ten minste op uw naam, uw adres, de datum, tegen welk besluit u bezwaar maakt en waarom, alsmede uw handtekening.

U moet het bezwaarschrift binnen 6 weken na de dag waarop dit besluit is bekend gemaakt indienen. Doorgaans is dat de dag na de datum van verzending. Overschrijding van de termijn kan er toe leiden dat met uw bezwaren geen rekening meer wordt gehouden.

Voor de goede orde wijzen wij erop dat het bezwaar niet de werking van het besluit schorst. Op grond van art. 8.81, lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht kan de indiener van een bezwaarschrift bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West Brabant, locatie Breda, team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening. Voor de behandeling van een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Terneuzen, 3 maart 2014

De directeur van de Regionale Uitvoeringsdienst Zeeland, A. van Leeuwen

Naar boven