Logo Reusel-De Mierden
Ontwerpomgevingsvergunning Turnhoutseweg 32 te Reusel, Reusel-De Mierden

Ontwerpomgevingsvergunning, waarbij de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing is:

Reusel

  • Het afwijken van het bestemmingsplan in verband met het gebruik van een garage als hoefsmederij en het aanleggen van 2 haaksparkeerplaatsen aan Turnhoutseweg 32, 5541 NZ (27-02-2014)

Van maandag 10 maart 2014 tot en met dinsdag 22 april 2014 (zes weken) ligt de aanvraag, de ontwerpomgevingsvergunning, de (ontwerp) verklaring van geen bedenkingen en de bijbehorende stukken ter inzage.

Ter inzage en/of informatie

Ingekomen aanvragen, ontwerpvergunningen, verleende/geweigerde/ingetrokken vergunningen en meldingen liggen niet in de leeshoek in de centrale hal van het gemeentehuis. Inzage van deze stukken kan enkel op afspraak (via e-mail: bouwloket@reuseldemierden.nl of telefoonnummer 0497-650650) plaatsvinden. Om stukken in te zien moet minimaal 2 werkdagen van te voren een afspraak worden gemaakt. Dan kan ervoor worden gezorgd dat de stukken op het afgesproken tijdstip op het gemeentehuis in Reusel beschikbaar zijn. Tegen betaling kunt u dan kopieën laten maken.

Zienswijze door een ieder

Iedereen kan schriftelijk een zienswijze indienen bij burgemeester en wethouders, Postbus 11, 5540 AA Reusel. Mondelinge zienswijzen kunt u indienen bij de behandelend ambtenaar, mevrouw N. Ansems van de afdeling Ontwikkeling en Dienstverlening. Dit kan alleen op afspraak. Een afspraak maken kan via e-mail: bouwloket@reuseldemierden.nl of telefoonnummer 0497-650650. Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht, wordt een verslag gemaakt.

De termijn voor het naar voren brengen van zienswijzen vangt aan met ingang van de dag waarop de ontwerpomgevingsvergunning ter inzage is gelegd. Uw zienswijze, inclusief een eventuele reactie van de aanvrager, wordt bij de verdere besluitvorming betrokken. Een indiener van een zienswijze wordt op de hoogte gesteld van het besluit.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen het uiteindelijke besluit kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en u belanghebbende bent.

Reusel, 7 maart 2014

Naar boven