Logo Menterwolde
Ontwerpomgevingsvergunning Kerkstraat 12 in Meeden, Menterwolde

Burgemeester en wethouders van Menterwolde maken ingevolge paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) het volgende bekend. Zij hebben het plan om overeenkomstig artikel 2.15 van de Wabo en een omgevingsvergunning te verlenen voor:

  • Restaureren van Protestantse kerk Meeden, op het perceel Kerkstraat 12 te Meeden (nummer: 2012-0106).

Het ontwerp van de omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken, liggen met ingang van 6 maart 2014, gedurende zes weken ter inzage.

Inhoud

De werkzaamheden bestaan volgens de bij de aanvraag behorende "Beknopte toelichting" uit: herstel vloeren; verbetering zithouding banken of vervanging van een deel van het kerkmeubilair door stoelen; verwarming kerkzaal en eventuele klimaatregeling voor het orgel; realisatie garderobe en ontmoetingsruimte; aanleg toiletvoorzieningen; realisatie keukenvoorziening; aanbrengen vergaderruimten in de kerk; gebruik gaanderijen; kleuren voorstel voor plafond, balken, wanden en meubilair.

De stukken inzien

U kunt de stukken tijdens werkdagen inzien bij het cluster Beleid (kamer 203) in het gemeentehuis, Kerkstraat 2 in Muntendam. Digitaal kunt u de stukken raadplegen op www.menterwolde.nl .

Reageren

Tot en met 16 april 2014 kan iedereen een zienswijze indienen over de ontwerp omgevingsvergunning. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders van Menterwolde, Postbus 2, 9649 ZG Muntendam. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze moet een afspraak gemaakt worden met het cluster Beleid, tel. (0598) 658888. De tijdig ingediende zienswijzen worden bij de besluitvorming betrokken. Indieners van een zienswijze worden op de hoogte gebracht van het definitieve besluit.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met publiekszaken van de gemeente Menterwolde, tel. (0598) 658888.

Naar boven