Ontwerpbestemmingsplan Kloosterplantsoen en ontwerpbeschikking omgevingsvergunning, Omgevingsdienst regio Utrecht

Ontwerpbesluiten

Burgemeester en wethouders maken bekend dat voor de voorgenomen realisatie van 60 appartementen (huur) en 27 eengezinswoningen (koop) met ingang van 6 maart 2014 gedurende 6 weken de volgende ontwerpbesluiten met bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage liggen:

Bevoegd gezag

Ontwerpbesluit

Gemeenteraad van IJsselstein

Ontwerp bestemmingsplan Kloosterplantsoen, identificatiecode NL.IMRO.0353.201301Kloost-On01

Burgemeester en wethouders van IJsselstein

Ontwerp besluit tot het verlenen van een omgevingsvergunning voor de nieuwbouw van 60 appartementen (huur) en 27 eengezinswoningen (koop)

De besluiten worden gecoördineerd voorbereid als bedoeld in de Coördinatieverordening gemeente IJsselstein 2013 juncto afdeling 3.6 Wet ruimtelijke ordening, en doorlopen gezamenlijk de uniforme openbare voorbereidingsprocedure overeenkomstig de Algemene wet bestuursrecht. Het college van burgemeester en wethouders verzorgt de coördinatie.

Inzage

De ontwerpbesluiten liggen ter inzage:

  • De ontwerpbesluiten zijn digitaal te raadplegen via www.ijsselstein.nl

  • Het ontwerp bestemmingsplan is tevens digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl

  • Het Klantcontactcentrum van de gemeente IJsselstein

Zienswijzen

Van 6 maart tot en met 16 april 2014 kan een ieder een zienswijze indienen op één of meerdere ontwerpbesluiten. Zienswijzen moeten worden gericht aan het gezag dat bevoegd is voor het betreffende ontwerpbesluit, p/a Omgevingsdienst regio Utrecht Straatweg 66A, 3621 BR Breukelen. In de zienswijze moet worden aangegeven op welk(e) ontwerpbesluit(en) de zienswijze betrekking heeft.

IJsselstein, 5 maart 2014

Naar boven