Logo Papendrecht
Bestemmingsplan Matenasche Scheidkade 2, Papendrecht

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) maken burgemeester en wethouders bekend dat voor een deel van de geldende beheersverordening Buitengebied een nieuw bestemmingsplan in voorbereiding is.

Het plangebied is gelegen ter hoogte van Matenasche Scheidkade 2 en voorziet in een verschuiving van de reeds aan het perceel toegekende bouwmogelijkheden. Over het voornemen voor het opstellen van het bestemmingsplan wordt geen mogelijkheid geboden tot het indienen van zienswijzen.

De procedure voor het bestemmingsplan is op dit moment nog niet zover gereed dat inspraak kan worden toegepast over het voornemen. Er zijn nog geen stukken die ter inzage kunnen worden gelegd en er is nog geen mogelijkheid tot het indienen van zienswijzen. Ook is er nog geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over het voornemen.

Naar verwachting kan het voorontwerp-bestemmingsplan in de loop van april 2014 ter inzage worden gelegd op grond van de gemeentelijke inspraakverordening. Er zal dan ook advies worden ingewonnen bij de relevante overlegpartners die de gemeente gebruikelijk raadpleegt in het kader van de voorbereiding van een ruimtelijk plan.

De bekendmaking zal worden gepubliceerd op de gemeentepagina van het Papendrechts Nieuwsblad en op www.papendrecht.nl

Papendrecht, 4 juni 2013

Naar boven