Logo Papendrecht
Omgevingsvergunning inclusief buitenplanse ontheffing Westeinde 33 te Wijngaarden, Papendrecht

Burgemeester en wethouders van Papendrecht maken op grond van artikel 3.12 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat eenomgevingsvergunning inclusief buitenplanse ontheffing is verleend ten behoeve van de oprichting van een sleufsilo en overkapping op het perceel nabij Westeinde 33 te wijngaarden.

De verleende omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op de leestafel in het gemeentehuis (Markt 22, Papendrecht) gedurende openingstijden, van donderdag 6 maart tot en met woensdag 16 april 2014. De stukken kunnen tevens worden ingezien op de gemeentelijke website (www.papendrecht.nl ).

Tegen het besluit kan binnen zes weken na bekendmaking beroep worden aangetekend.

Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de rechtbank Dordrecht, sector bestuursrecht, postbus 7003, 3300 GC te Dordrecht. De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Hebben u of derde belanghebbenden er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de rechtbank Dordrecht, sector bestuursrecht, postbus 7003, 3300 GC te Dordrecht. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Naar boven