Logo Reusel-De Mierden
Omgevingsvergunning Sleutelstraat 21 in Reusel, Reusel-De Mierden

De volgende omgevingsvergunning, waarbij de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing is, is verleend:

Reusel

  • Op 27 december 2011 is een omgevingsvergunning verleend voor het bouwen van een werktuigen-/opslagloods (verplaatsen van Kleine Hoeven 1 naar Sleutelstraat 21) en het plaatsen van een hekwerk aan Sleutelstraat 21, 5541 NC. Deze vergunning is ingetrokken en opnieuw aangepast verleend. Er is opnieuw omgevingsvergunning verleend voor het bouwen van een niet-geurgevoelige werktuigen-/opslagloods (verplaatsen van Kleine Hoeven 1 naar Sleutelstraat 21) en het plaatsen van een hekwerk aan Sleutelstraat 21, 5541 NC

De omgevingsvergunning is ten opzichte van de ontwerp omgevingsvergunning niet gewijzigd.

Ter inzage en/of informatie

Van maandag 10 maart 2014 tot en met dinsdag 22 april 2014 (zes weken) ligt het besluit ter inzage. Ingekomen aanvragen, ontwerpvergunningen, verleende/geweigerde/ingetrokken vergunningen en meldingen liggen niet in de leeshoek in de centrale hal van het gemeentehuis. Inzage van deze stukken kan enkel op afspraak (via e-mail: bouwloket@reuseldemierden.nl of telefoonnummer 0497-650650) plaatsvinden. Om stukken in te zien moet minimaal 2 werkdagen van te voren een afspraak worden gemaakt. Dan kan ervoor worden gezorgd dat de stukken op het afgesproken tijdstip op het gemeentehuis in Reusel beschikbaar zijn. Tegen betaling kunt u dan kopieën laten maken.

Beroepschrift

Nadat een besluit bekend is gemaakt, kan binnen een termijn van zes weken een beroepschrift worden ingediend door belanghebbenden. In de meeste gevallen kan dat alleen indien tegen het ontwerpbesluit een zienswijze is kenbaar gemaakt. De beroepstermijn begint na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd. Het beroepschrift kunt u sturen aan de rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90.125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak, kunt u tegelijk met uw beroep een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van bovengenoemde rechtbank. Voor het indienen van een beroepschrift bent u griffierecht verschuldigd. U kunt ook digitaal een beroepschrift of een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht .

Reusel, 7 maart 2014

Naar boven