Logo Rucphen
Bestemmingsplan ‘Bebouwde kom Zegge, A.M. de Jongstraat, ongenummerd’ ongewijzigd vastgesteld, Rucphen

Burgemeester en wethouders maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8, lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Rucphen in zijn vergadering van 12 februari 2014 het bestemmingsplan ‘Bebouwde kom Zegge, A.M. de Jongstraat, ongenummerd’ongewijzigd heeft vastgesteld.

Inhoud in het kort

Het ‘Bestemmingsplan bebouwde kom Zegge, A.M. de Jongstraat ongenummerd’ heeft betrekking op de voorgenomen bouw van tien energiezuinige woningen in de omgeving van de A.M. de Jongstraat te Zegge. Het project op de genoemde locatie is niet overeenkomstig met het vigerende bestemmingsplan. Daarom is besloten om voor deze locatie een bestemmingsplan in procedure te brengen.

Terinzagelegging

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan, alsmede het bestemmingsplan zelf en de daarop betrekking hebbende stukken, zal met ingang van 27 februari 2014 gedurende een (beroeps)termijn van zes weken tijdens openingstijden ter inzage liggen in het Dienstverleningscentrum, Binnentuin 1 te Rucphen. Daarnaast is het vastgestelde bestemmingsplan met de bijbehorende stukken digitaal raadpleegbaar via de landelijke voorziening, www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatie NL.IMRO.0840.2585K008-DEF1).

Beroep

Degene die tijdig zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt en een belanghebbende die aantoont dat hij daartoe redelijkerwijs niet in staat is geweest, kan gedurende bovengenoemde termijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voorlopige voorziening

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. De indiener van een beroepschrift kan daarom gedurende bovengenoemde termijn eveneens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Inwerkingtreding

Ingevolge artikel 3.8, lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening treedt het besluit tot vaststelling in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen die termijn naast een beroepschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, zal de werking van dit besluit worden opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven