Logo Amsterdam - Centrum
Vastgesteld bestemmingsplan Haarlemmerplein 48, Amsterdam - Centrum

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum maakt bekend dat de deelraad bij besluit van 18 februari 2014 het bestemmingsplan Haarlemmerplein 48 heeft vastgesteld.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan strekt zich uit over een deel van de tuin behorende bij de voormalige brandweerkazerne. In het bestemmingsplan wordt aan de gronden de bestemming ‘Tuin – 2’ toegekend, met een regeling passend bij gebruik als tuin.

Het vaststellingsbesluit, de verbeelding, de regels en de toelichting met bijlagen worden vanaf 7 maart 2014 tot en met 17 april 2014 ter inzage gelegd.

Beroep en inwerkingtreding

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State door:

  • Een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze naar voren heeft gebracht;

  • Een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijze niet in staat is geweest tijdig zienswijzen in te dienen;

Het beroepschrift dient te worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Indien echter bij de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Amsterdam, 6 maart 2014

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum

Naar boven