Logo DrechterlandBinnenplanse wijziging Binnenwijzend 38 in Westwoud

Burgemeester en wethouders van de gemeente Drechterland maken bekend dat zij het bestemmingsplan ‘Drechterland Noord 2011’ deels hebben gewijzigd.

Wijziging

De wijziging heeft betrekking op het perceel Binnenwijzend 38 te Westwoud. Verzocht is om toepassing te geven aan de binnenplanse wijzigingsbevoegdheid. Het plan voorziet in het wijzigen van het agrarisch bouwvlak aan de voorzijde. Dit voor de vervangende bouw van een agrarische bedrijfswoning. De totale oppervlakte van het bouwvlak ter plaatse blijft gelijk. Het bouwplan is in ruimtelijke zin aanvaardbaar en voldoet aan de wijzigingsvoorwaarden zoals gesteld in het bestemmingsplan.

Ter inzage

Het ontwerp-wijzigingsplan heeft vanaf donderdag 19 december 2013 gedurende zes weken ter inzage gelegen. Er zijn hiertegen geen zienswijzen ontvangen.

Beroep

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de verzenddatum in beroep gaan. U kunt in beroep gaan door een brief te sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U kunt uw beroepschrift ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. U moet hiervoor beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

  • 1.Vermeld in de brief in ieder geval uw naam, adres, datum, een omschrijving van het besluit waartegen u in beroep gaat en uw redenen van het beroep. Vergeet niet uw handtekening te zetten. Voor in beroep gaan, betaalt u een griffierecht.

  • 2.Ook wanneer u een zienswijze naar voren heeft kunnen brengen of bezwaar heeft kunnen maken, staat beroep open, tenzij u redelijkerwijs kan worden verweten dat u dit niet heeft gedaan.

  • 3.Een beroepschrift schorst de uitvoering van het besluit niet. U moet hiervoor ook een verzoek om voorlopige voorziening sturen naar de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven