Logo Schoonhoven
Ontwerpomgevingsvergunning uitgebreide procedure Oude Haven, Schoonhoven

Ontwerp omgevingsvergunning kenmerk ZK13004227 – 1115131 uitgebreide procedure voor het herstellen van de kademuren (Rijksmonument) aan de Oude Haven te Schoonhoven inclusief ontheffing Flora- en faunawet.

Burgemeester en wethouders van gemeente Schoonhoven maken bekend dat zij voor de volgende aanvraag, wat een Rijksmonument betreft, voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen met artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. Onderdeel van deze omgevingsvergunning is een ontheffing middels artikel 75, lid 5 van de Flora- en faunawet.

Voor: het herstellen van de kademuren (Rijksmonument) aan de Oude Haven te Schoonhoven;

Locatie: Oude Haven ongenummerd, 2871 DG, 2871 DH en 2871 DJ te Schoonhoven (het grootste deel van de kademuren, gelegen tussen De Waag tot nabij het Stadspark), kadastraal bekend als gemeente Schoonhoven, sectie B, nummer 2253 resp. sectie C, nummer 2846.

De aanvraag, de beschikking, de bijbehorende stukken en de ontheffing Flora- en faunawet liggen gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis aan de Haven 37 te Schoonhoven.

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan ons college en worden verzonden naar postbus 504, 2870 AH Schoonhoven. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven