Logo Tholen
Omgevingsvergunning voor het bouwen van een windturbine op het perceel aan de Derde Dijk ongenummerd, te Sint-Maartensdijk, Tholen

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Ontwerpbeschikking omgevingsvergunningen

Burgemeester en wethouders van Tholen maken bekend dat zij, in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo),

het voornemen hebben om de volgende omgevingsvergunning te verlenen:

  • Het bouwen van een windturbine op het perceel aan de Derde Dijk ongenummerd (nabij nummer 1) te Sint-Maartensdijk;

De ontwerp-beschikking, de aanvraag en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 28 februari 2014 tot en met 10 april 2014 ter inzage in de leesruimte van de centrale hal van het gemeentehuis te Tholen, Hof van Tholen 2 te Tholen. Deze bekendmaking, de ontwerp-beschikking, de ruimtelijke onderbouwing en enkele relevante bijbehorende stukken zijn ook te raadplegen via onze website www.tholen.nl.

Binnen de genoemde inzagetermijn kan een ieder een zienswijze over deontwerpbeschikking naar voren brengen. De zienswijze kan zowel mondeling of schriftelijk naar voren worden gebracht bij burgemeester en wethouders van Tholen.

Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Tholen, Postbus 51, 4690 AB Tholen. Degene die mondeling een zienswijze wil indienen kan, voor het maken van een afspraak, contact opnemen met de afdeling vergunningen en handhaving, tel. (0166) 668 260. Van een mondelinge zienswijze zal een verslag worden opgesteld.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking én men belanghebbende is.

Tholen, 27 februari 2014.

Burgemeester en wethouders van Tholen.

Naar boven