Logo Goes
Ontwerpbestemmingsplan Kattendijke, Goes

Burgemeester en wethouders maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Kattendijke met ingang van 27 februari 2014 zes weken ter inzage ligt in het stadskantoor. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0664.BPKA01-ON99 en is tevens beschikbaar via www.goes.nl/bestemmingsplannen .

Het plangebied van het voorontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de bebouwde kom van het dorp Kattendijke.

Het voorontwerp heeft een beheersmatig karakter. Bij het opstellen ervan is grotendeels uitgegaan van de bestaande situatie van het plangebied, er worden vrijwel geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk gemaakt. Het voorgenomen bestemmingsplan zal het volgende bestemmingsplan gaan vervangen dat vigerend is in het plangebied:

  • Bebouwde kom Kattendijke (KA04)

Gedurende de genoemde termijn kan schriftelijk of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar gemaakt worden bij de raad van de gemeente Goes. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze binnen de genoemde periode is het noodzakelijk tijdig vooraf een afspraak te maken met dhr. M. Jonker via 0113 – 249682 of m.jonker@goes.nl.

Naar boven