Logo Laren
Ontwerpomgevingsvergunning en verklaring van geen bedenkingen Reconstructie N525, Laren

Burgemeester en wethouders van Laren maken op grond van artikel 3.10 Wet algemene

bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat de ontwerp-omgevingsvergunning tezamen met de door de raad afgegeven ontwerp-verklaring van geen bedenkingen (vvgb) ter inzage liggen.

De ontwerp-omgevingsvergunning betreft de reconstructie van de N525, Hilversumseweg in Laren.

De hele reconstructie bestaat uit verschillende maatregelen:

  • Toevoegen van een rijstrook aan de rijbaan van N525, in noordoostelijke richting (richting Laren).

  • Realiseren van extra rijstroken bij de af- en opritten van de A1.

  • Plaatsen (of aanpassen) van geluidschermen.

  • Verplaatsen van de bushalte aan de Hilversumseweg.

  • Opheffen van de directe aansluiting naar de begraafplaatsen (deze blijven bereikbaar via de Langsakker of de Vredelaan).

  • Verkeerslichten bij de toeritten naar Amsterdam en naar Amersfoort die bij drukte de toestroom van auto’s doseren.

  • Verleggen van kabels en leidingen en het kappen van bomen.

Inzage

De ontwerp-omgevingsvergunning en de ontwerp-verklaring van geen bedenkingen (vvgb) met bijbehorende stukken kunnen met ingang van 25 februari 2014 tot en met 7 april 2014 (een periode van 6 weken) worden ingezien in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 in Eemnes en op de website www.laren.nl

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzageligging (van 25 februari 2014 tot en met 7 april 2014) kan een ieder schriftelijk zienswijzen tegen de ontwerp-omgevingsvergunning en de ontwerp-verklaring van geen bedenkingen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Laren, postbus 71, 3755 ZH Eemnes. Dit kan ook mondeling, uitsluitend op afspraak, met mevrouw W. Verbeek, telefoonnummer 14 035. Het is niet mogelijk om een zienswijze per e-mail in te indienen.

Inloopavond 11 maart 2014

U bent van harte welkom op de inloopavond over de reconstructie, op 11 maart 2014 van 19.30 tot 21.00 uur in de scholengemeenschap Laar & Berg, Langsakker 4 in Laren. Tijdens de inloopavond kunt u de stukken en de tekeningen bekijken. Deskundigen van de gemeente en provincie zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden over de procedure, tekeningen, uitvoering en planning. Er is geen plenair deel.

Naar boven