Logo Midden-Delfland
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning legalisatie 2 appartementen aan Tramkade 1 te Den Hoorn, Midden-Delfland

  • Legalisatie van 2 appartementen aan de Tramkade 1, 2635 BA Den Hoorn (Z-2013-00849).

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning ligt ter inzage

Het ontwerpbesluit ligt gedurende de periode van vrijdag 21 februari 2014 tot en met donderdag 27 maart 2014 ter inzage bij het klantcontactcentrum in het gemeentehuis, Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden.

Het ontwerpbesluit en de ruimtelijke onderbouwing kunt u ook inzien als PDF op de gemeentelijke website: www.middendelfland.nl onder: bestuur en beleid → stukken ter inzage.

De ontwerpbesluiten kunt u ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kiest u ‘Bestemmingsplannen’ waarna u het ontwerpbesluit kunt oproepen door het invullen van de locatie of het planid-nummer: NL.IMRO.1842.ov2wontramkade1-on01

Indienen zienswijzen

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze over de ontwerpvergunning kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van Midden-Delfland, Postbus 1, 2636 ZG Schipluiden.

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen, maak daarbij gebruik van het zienswijzenformulier. Dit formulier is te vinden op de gemeentelijke website onder ‘Digitaal Loket’, ‘Formulieren’.

Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de website voor de precieze voorwaarden.

Schipluiden, 20 februari 2014

Naar boven