Logo Katwijk
Ontwerpuitwerkingsplan ‘’t Duyfrak en Meer, fase 4 en verder’, Katwijk

Het ontwerpuitwerkingsplan “’t Duyfrak en Meer, fase 4 en verder” van de gemeente Katwijk, met identificatiecode NL.IMRO.05370000PC_DuyfMeerF4EV-, ligt met ingang van 21 februari tot en met 3 april 2014 ter inzage.

Plangebied

Het plangebied van het uitwerkingsplan “’t Duyfrak en Meer, fase 4en verder” omvat het noordwestelijk deel van het oorspronkelijke uitwerkingsplan 2 van het bestemmingsplan “ ’t Duyfrak en Meer” en wordt aan de oostzijde begrensd door de oude Rijn. Het plangebied wordt aan de westzijde door uitwerkingsplan fase 3 begrensd en aan de noordzijde de door het park Dorpsweide. Aan de zuidzijde is de grens o.a. de Wagenkamp, de Burgemeester Hummelsingel en de Burgemeester van Oordsingel.

In de afgelopen jaren is gebleken dat delen van Uitwerkingsplan 2 ’t Duyfrak en Meer, niet langer voorzien in de meest optimale stedenbouwkundige verkaveling. Daarom is het opstellen van een nieuw uitwerkingsplan voor een deel van het plangebied van Uitwerkingsplan 2 noodzakelijk. Het doel van dit uitwerkingsplan is om Uitwerkingsplan 2 gedeeltelijk te vervangen met betrekking tot blokken 1, 2, 3, 4, 6, 7 en 18 en op deze wijze een actueel juridisch kader te vormen op basis waarvan ontwikkeling van de gewenste functies mogelijk is.

Dit uitwerkingsplanplan maakt de realisatie van de woningen volgens de nieuwe verkaveling mogelijk.

Ter inzage

Het bestemmingsplan kan worden geraadpleegd op: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.05370000PC_DuyfMeerF4EV-

De bronbestanden van het ontwerpbestemmingsplan kunt u langs elektronische weg verkrijgen op:

http://ruimtelijkeplannen.katwijk.nl/roktw/NL.IMRO.05370000PC_DuyfMeerF4EV -

Het bestemmingsplan ligt ook ter inzage op het gemeentehuis, Koningin Julianalaan 3 te Katwijk.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden schriftelijk, mondeling of digitaal zijn zienswijze indienen. U kunt uw zienswijze richten aan het college van de gemeente Katwijk, Postbus 589, 2220 AN Katwijk. Voor een mondelinge zienswijze kunt u – bij voorkeur één week voor het einde van de terinzagelegging – een afspraak maken met de afdeling Ruimte en Veiligheid via telefoonnummer (071) 406 5343.

Naar boven