Logo Katwijk
Ongewijzigd vastgesteld wijzigingsplan Bloemenlaan te Valkenburg, Katwijk

Burgemeester en wethouders van Katwijk maken, ingevolge de artikelen 3.9a en 3.8 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat zij het wijzigingsplan locatie Bloemenlaan ongewijzigd heeft vastgesteld.

Ligging plangebied en omschrijving plan

Het plangebied is gelegen ten zuidoosten van de kern Valkenburg, ten noorden van de Bloemenlaan, ten oosten van de Korenbloemlaan en ten zuiden van de Waterlelie.

Dit wijzigingsplan heeft betrekking op het mogelijk maken van woningbouw op het voormalige Axi-terrein, Bloemenlaan in Valkenburg.

Ter inzage

Het besluit van het ongewijzigd vastgesteld wijzigingsplan ‘Bloemenlaan’ ligt met ingang van 21 februari 2014 tot en met 3 april 2014 voor een periode van zes weken ter inzage.

Gedurende deze termijn van 6 weken kan tegen het besluit van het college schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage door:

  • Belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend;

  • Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze kenbaar te maken;

  • Belanghebbenden voor zover het beroep wordt ingesteld tegen wijzigingen die het college van burgemeester en wethouders bij de vaststelling heeft aangebracht.

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking.

Het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Ingeval van onverwijlde spoed kan, binnen de beroepstermijn, een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het wijzigingsplan treedt in dat geval niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

De stukken zijn tevens beschikbaar gesteld voor raadpleging op www.ruimtelijkeplannen.nl en de website van de gemeente Katwijk: www.katwijk.nl onder ‘wonen, verkeer en leefomgeving’, ‘wonen (ver)bouwen’ en vervolgens ‘bekendmakingen’.

Naar boven