Logo Amsterdam - Zuid
Kennisgeving beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (uitgebreide voorbereidingsprocedure): Van Baerlestraat 27, Amsterdam – Zuid

Het in afwijking van het bestemmingsplan “Voormalig Rijkspostspaarbank” gebruiken van de gronden ten behoeve van een terras op het binnenterrein, aansluitend op de brasserie aan de achterzijde van het Conservatorium Hotel, op het adres Van Baerlestraat 27.

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid maakt bekend dat zij, in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), op 2 augustus 2013 een omgevingsvergunning heeft verleend voor de volgende activiteit op het adres Van Baerlestraat 27 (OLO 704111):het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met planologische regeling, (artikel 2.1, lid 1, onder c, juncto artikel 2.12, lid 1, onder a, sub 3, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht).

Terinzagelegging

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 20 februari 2014 gedurende zes weken ter inzage bij ons informatiecentrum op het stadsdeelkantoor President Kennedylaan 923, geopend op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur. Bovendien is de informatiebalie op donderdagavond tot 20.00 uur open.

De beschikking kan tevens bekeken worden via onze internetsite www.zuid.amsterdam.nl/publicaties , onder ‘Stukken ter inzage’, en op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0363.K1312PBSTD-VG01). De bijlagen bij de beschikking zijn in te zien bij ons informatiecentrum.

Beroep

Degene wiens belang rechtstreeks bij het besluit is betrokken kan hiertegen binnen zes weken na publicatie beroep instellen bij de rechtbank Amsterdam, sector Bestuursrecht, postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Een kopie van het bestreden besluit moet bijgevoegd worden. Van de indiener van het beroepschrift wordt een griffierecht geheven door de griffier van de rechtbank. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking.

Indien onverwijlde spoed dit vereist, kan de indiener van het beroepschrift om een voorlopige voorziening verzoeken bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Amsterdam, postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Ook voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Amsterdam, 19 februari 2014

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid, P.P.J. Slettenhaar stadsdeelvoorzitter

Y.N. Jakobs waarnemendstadsdeelsecretaris

Naar boven