Logo Middelburg
Ontwerpbeschikking(en) bedrijfswoning Calandweg 64 te Arnemuiden, Middelburg

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van Middelburg maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens zijn een omgevingsvergunning te weigeren voor het aanpassen van een bedrijfswoning op het perceel plaatselijk bekend als Calandweg 64 te Arnemuiden (Zeeland Airport).

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 20 februari 2014 tot en met 2 april 2014 gedurende zes weken ter inzage bij de vakbalie in het stadskantoor, Kanaalweg 3 te Middelburg. Gedurende genoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpbesluit kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Middelburg, Postbus 6000, 4330 LA Middelburg.

Voor het geven van een mondelinge zienswijze binnen de genoemde periode is het noodzakelijk tijdig vooraf een afspraak te maken op het telefoonnummer 675 236. Belanghebbenden lopen het risico niet-ontvankelijk te worden verklaard in hun beroep bij de administratieve rechter als redelijkerwijs aan hen kan worden verweten dat zij tegen het ontwerpbesluit geen zienswijzen als bedoeld in artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht naar voren hebben gebracht.

Naar boven