Logo Zevenaar
Ontwerp projectomgevingsvergunning ‘Hoevestraat 7’, Zevenaar

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1 onder a onder 3o van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een projectomgevingsvergunning in afwijking van het bestemmingsplan als ontwerp ter inzage leggen. Het betreft het bouwen van een bedrijfshal en het plaatsen van keerwanden (wijziging ten opzichte van eerder verleende vergunning) aan de Hoevestraat 7 in Zevenaar.

Inzage

De ontwerp projectomgevingsvergunning met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt met ingang van 21 februari 2014 gedurende zes weken ter inzage bij het Loket Vergunningen van de Publieksbalie in het BAThuis aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden door iedereen worden ingezien. De ontwerp projectomgevingsvergunning is digitaal te raadplegen via de gemeentelijke site: http://0299.roview.net/ en via de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 10, 6900 AA Zevenaar. Voor mondelinge zienswijzen en reacties kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw C. van Londen, tel (0316) 595 218.

Naar boven