Logo MenameradielVASTELLEN WIJZIGINGSPLAN MARSUM – VERSCHILLENDE LOCATIES

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 28 januari 2014 het wijzigingsplan ‘Marsum – verschillende locaties’ (NL.IMRO.1908.WPMRSVERSCHLOC-ON01) ongewijzigd hebben vastgesteld. Het wijzigingsplan voorziet in een nieuwe juridisch-planologische regeling die het mogelijk maakt te komen tot woningbouw op de volgende vier locaties:

• naast Tialling van Eysingawei 14;

• het perceel ten noorden van het voornoemde perceel;

• naast Riemer Veemanstrjitte 15;

• naast Uniastrjite 10.

Het besluit van burgemeester en wethouders, het wijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen vanaf 17 februari 2014 gedurende een periode van zes weken ter inzage bij de centrale balie van het gemeentekantoor, Dyksterbuorren 16 te Menaam gedurende de openingstijden en ook op www.menameradiel.nl. Onder het kopje ‘bestemmingsplannen’ en vervolgens ‘wijzigingsplan’ vindt u een rechtstreekse link naar de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen de vaststelling van het wijzigingsplan kan gedurende de ter inzage termijn beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingebracht bij burgemeester en wethouders.

Ook kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest. Het beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ‘s –Gravenhage. Indien beroep wordt ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Het besluit van burgemeester en wethouders treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven