Logo Amsterdam - Zuid
Kennisgeving beschikking Wabo: Valeriusplein 12–18, Amsterdam - Zuid

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (uitgebreide voorbereidingsprocedure)

Het uitvoeren van de volgende werkzaamheden op het adres Valeriusplein 12-18:

  • het oprichten van twee dakterrassen met dakopbouwen, het veranderen van de indelingen met bestemming daarvan tot 10 woningen.

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid maakt bekend dat zij hiervoor, in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), een omgevingsvergunning verlenen voor de volgende activiteiten:

  • het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, lid 1, onder a, Wabo);

  • het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met planologische regeling (artikel 2.1, lid 1, onder c, Wabo);

Terinzagelegging

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 17 februari 2014 gedurende zes weken tijdens de openingstijden ter inzage bij ons informatiecentrum op het stadsdeelkantoor President Kennedylaan 923. U dient hiervoor een afspraak te maken. Dit kan telefonisch via het informatienummer van de Gemeente Amsterdam 14 020 of via onze website www.zuid.amsterdam.nl/bekendmakingen, onder ’het digitaal loket’.

De beschikking kunt u ook bekijken via onze internetsite www.zuid.amsterdam.nl/publicaties, onder ’Stukken ter inzage’.

Belanghebbenden kunnen op grond van artikel 8:1 van de Algemene wet bestuursrecht, binnen zes weken een beroepschrift indienen bij de rechtbank op dit besluit.

U stuurt uw beroepsschrift naar:

Voorzieningenrechter van Rechtbank Amsterdam

Sector Bestuursrecht Algemeen,

Afdeling Bestuurlijke en Juridische Zaken

Postbus 75850

1070 AW Amsterdam

U moet wel een zienswijze tegen het ontwerpbesluit hebben ingediend of gegronde redenen hebben omdat niet te hebben gedaan. Beroepsschriften moeten zijn ondertekend en minstens bevatten: uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen uw beroep is gericht en de gronden van uw beroep. U moet een kopie van dit besluit meesturen.

Beroepsschriften kunnen ook digitaal worden ingediend. Dan kan via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor dient u wel te beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Wij verwijzen u naar de publicatie Bezwaar en beroep tegen een beslissing van de overheid. Daar kunt u informatie vinden over hoe u bezwaar kunt maken tegen een beslissing van de overheid en hoe u beroep kunt instellen als u het ook niet eens bent met de beslissing op uw bezwaar. Zie http://www.rijksoverheid.nl/documenten-en-publicaties/brochures/2011/01/05/bezwaar-en-beroep-tegen-een-beslissing-van-de-overheid.html

Amsterdam, 20 februari 2014

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid, P.P.J. Slettenhaar stadsdeelvoorzitter

Y.N. Jakobs waarnemend stadsdeelsecretaris

Naar boven