Logo Amsterdam - Zuid
Mededeling beschikking Wabo: Amsteldijk 67, Amsterdam - Zuid

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (uitgebreide voorbereidingsprocedure)

Het bouwen van een ondergrondse parkeergarage op het Dora Tamanaplein, met in- en uitrit naar de Tolstraat (omgevingsvergunning tweede fase).

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid maakt bekend dat zij, in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), op 5 februari 2014 omgevingsvergunning onder het OLO-nummer 938119 heeft verleend, voor de volgende activiteit:

  • het bouwen van een bouwwerk (als bedoeld in art. 2.1, lid 1, onder a, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht);

Terinzagelegging

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken kunt u vanaf 24 februari 2014 gedurende zes weken bekijken via onze internetsite www.zuid.amsterdam.nl/publicaties, onder ‘Stukken ter inzage’.

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken kunt u ook inzien bij ons informatiecentrum op het stadsdeelkantoor President Kennedylaan 923. Voor het inzien van de vergunningen kunt u bellen met het gemeentelijk informatienummer 14 020. U kunt ook een afspraak maken via het digitaal loket, door het invullen van een afspraakformulier. Vermeld altijd duidelijk het adres en het OLO-nummer.

Beroep

Degene wiens belang rechtstreeks bij het besluit is betrokken kan hiertegen binnen zes weken na de dag waarop het besluit is bekend gemaakt, beroep instellen bij de rechtbank Amsterdam, sector Bestuursrecht, postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Om beroep in te kunnen stellen, dient wel een zienswijze tegen het ontwerpbesluit te zijn ingediend of er moeten gegronde redenen zijn waarom dit niet is gebeurt. Een kopie van het bestreden besluit moet bijgevoegd worden.

Van de indiener van het beroepschrift wordt een griffierecht geheven door de griffier van de rechtbank. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking.

Indien onverwijlde spoed dit vereist, kan de indiener van het beroepschrift om een voorlopige voorziening verzoeken bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Amsterdam, postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. Ook voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven.

Amsterdam, 20 februari 2014

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid, P.P.J. Slettenhaar stadsdeelvoorzitter

Y. Jakobs stadsdeelsecretaris

Naar boven