Logo Landerd
Vastgestelde Structuurvisie Landerd

Burgemeester en wethouders van de gemeente Landerd maken op grond van artikel 2.1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 30 januari 2014 de Structuurvisie Landerd gewijzigd heeft vastgesteld.

Het vertrekpunt van de structuurvisie vormt de feitelijke regiebehoefte van de gemeente op de ruimtelijke ontwikkelingen die nu en de komende jaren aan de orde zijn. De Structuurvisie Landerd geeft aan welke ontwikkelingen de gemeente de komende jaren voorziet op het gebied van wonen, werken, voorzieningen, het buitengebied en de mobiliteit en beschrijft wat de gemeente met deze ontwikkelingen gaat doen.

Wijzigingen bij vaststelling

De ontwerpstructuurvisie heeft met ingang van 26 september 2013 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage gelegen. Gedurende deze periode zijn in totaal 6 zienswijzen binnengekomen. De zienswijzen hebben geleid tot enkele aanpassingen. Een overzicht van de ingekomen zienswijzen en ambtshalve wijzigingen is opgenomen in het “Zienswijzenverslag en Nota van wijzigingen Structuurvisie Landerd”. De gemeenteraad heeft daarnaast besloten om de uitvoeringsparagraaf van de structuurvisie gewijzigd vast te stellen ten aanzien van het fonds “Uitruil woningbouwopgave”.

De structuurvisie is vooral een gebruiksdocument. De vorm is daarop afgestemd. De vastgestelde structuurvisie is dan ook het beste digitaal te raadplegen via de website: http://www.svlanderd.nl

Het kaartmateriaal behorende bij de visie is enkel digitaal raadpleegbaar. Het analoge plan (visiedeel) kan worden ingezien op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur bij de afdeling Ruimte in het gemeentehuis van Landerd. Voor inzage op een ander tijdstip of een inhoudelijke toelichting kan een afspraak worden gemaakt met dhr. P. van Mil van de afdeling Ruimte, telefoonnummer 0486-458111.

Daarnaast is de structuurvisie digitaal raadpleegbaar via de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer NL.IMRO.1685.svlanderd2013-VG01

Geen bezwaar of beroep

Tegen het besluit tot vaststelling kan op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld.

Naar boven