Logo Koggenland
Vaststelling wijzigingsplan Julianastraat 21 C in Avenhorn, Koggenland

Burgemeester en wethouders van Koggenland maken bekend dat zij op 6 februari 2014 het wijzigingsplan Julianastraat 21 C in Avenhorn hebben vastgesteld. De wijziging heeft betrekking op het wijzigen van de situering van het bouwvlak op het perceel.

Tegen het ontwerpwijzigingsplan zijn geen zienswijzen ingediend.

Ter inzage ligging

Het wijzigingsbesluit met bijlagen ligt vanaf 24 februari t/m 6 april 2014 (6 weken) tijdens de openingstijden ter inzage ter inzage bij de afdeling Bouwen en Milieu in het gemeentehuis, Middenhof 2 in De Goorn.

Het wijzigingsplan is ook digitaal te raadplegen op www.koggenland.nl onder Wonen en Werken / Ruimtelijke plannen / landelijk gebied / Bestemmingsplan Landelijk Gebied Koggenland / Aanpassingen en op www.ruimtelijkeplannen.nl (code NL.IMRO.1598.WPJulianastraat21c-va01).

Beroepsmogelijkheden

Belanghebbenden kunnen tijdens deze termijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Hiervoor is griffierecht verschuldigd.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de termijn voor het indienen van een beroepschrift mits er geen verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak is gedaan.

Inhoud beroepschrift

Een beroepschrift moet aan de volgende eisen voldoen:

Het beroepschrift moet ondertekend zijn;

De naam en het adres van de indiener moet zijn vermeld;

De datum;

Een omschrijving van het besluit waartegen beroep wordt ingesteld;

De reden(en) waarom beroep wordt ingesteld.

Naar boven