Logo Loppersum
Ontwerpbestemmingsplan Kavel 12, Borglanden te Stedum, Loppersum

Burgemeester en wethouders maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat gedurende zes weken, van dinsdag 18 februari 2014 tot en met maandag 31 maart 2014, het ontwerpbestemmingsplan Kavel 12, Borglanden te Stedum voor een ieder ter inzage ligt. Dit ontwerpbestemmingsplan is opgesteld ten behoeve van het herzien van de bestemming, van het perceel, kadastraal bekend gemeente Stedum, sectie B nummer 2749 (kavel 12) in Stedum, van ‘woongebied’ met een aanduiding ‘nieuwbouwlocatie’ naar ‘woongebied’ met een bouwvlak ten behoeve van het bouwen van een bijgebouw bij de woning aan de Borglanden 8 te Stedum.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • Digitaal via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • Digitaal als PDF op de gemeentelijke website www.loppersum.nl , onder de rubriek ‘Actueel → Bestemmingsplannen’;

  • Op papier tijdens de openingstijden bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Molenweg 12 te Loppersum.

Gedurende de inzage termijn kan een ieder schriftelijk en mondeling een zienswijze kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad, Postbus 25, 9919 ZG Loppersum. Voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie kunt u een afspraak maken met meneer C. Lubbinge, bereikbaar via telefoonnummer 0596-548200.

De gemeenteraad neemt een besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan waarbij de raad de eventueel ingediende zienswijzen betrekt.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Loppersum

Naar boven