Logo Reimerswaal
Vaststelling bestemmingsplan ‘Kom Oostdijk’, 1e wijziging, Reimerswaal

Algemeen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Reimerswaal maken bekend dat zij op 27 januari 2014 hebben besloten het bestemmingsplan “Kom Oostdijk” te wijzigen met toepassing van artikel 3.6, lid 1 onder a, van de Wet ruimtelijke ordening. Met dit wijzigingsplan wordt een wijziging van de bestemming ‘Agrarische doeleinden (A)’ naar de bestemming ‘Woondoeleinden (W)’ mogelijk gemaakt. De percelen zijn gelegen aan de 2e Oostdijkweg 8 te Oostdijk, kadastraal bekend gemeente Krabbendijke, sectie E, nummer 221. De planregels blijven ongewijzigd.

Het ontwerp-wijzigingsplan heeft van 21 november 2013 tot en met 2 januari 2014 voor een ieder ter inzage gelegen. Op het ontwerp-wijzigingsplan zijn geen zienswijzen naar voren gebracht. Het vastgestelde wijzigingsplan is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerpplan.

Vanaf donderdag 20 februari 2014 tot en met woensdag 2 april 2014 ligt het besluit, samen met het vastgestelde wijzigingsplan voor iedereen ter inzage bij de informatiebalie in het gemeentehuis aan het Oude Plein 1 in Kruiningen. Het plan is ook te raadplegen op de website van de gemeente Reimerswaal, www.reimerswaal.nl . U kiest aan de rechterzijde onder ‘Snel naar’ voor ‘Bestemmings- en ruimtelijke plannen’. Vervolgens vindt u de stukken door op de plannen van Oostdijk te klikken.

Rechtsmiddelen en inwerkingtreding

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze op het ontwerp-wijzigingsplan kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij dit niet heeft gedaan, kan gedurende de termijn van terinzagelegging tegen het vaststellingsbesluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van genoemde Afdeling.

Het besluit en daarmee het wijzigingsplan treden de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van genoemde Afdeling wordt ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Contactpersoon

Voor eventueel gewenste nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer Steenbergen van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Hij is bereikbaar via ons algemene telefoonnummer 14 0113.

Kruiningen, 19 februari 2014

namens burgemeester en wethouders van Reimerswaal J. Gideonse Hoofd afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling

Naar boven