Logo Schermer
Vaststelling bestemmingsplan ‘Dorpsstraat 66, Oterleek’, Schermer

Op 28 januari 2014 heeft de raad het bestemmingsplan ‘Dorpsstraat 66, Oterleek’ ongewijzigd vastgesteld. De raad heeft voor dit bestemmingsplan geen grondexploitatieplan vastgesteld.

Ligging plangebied: Het plangebied betreft het perceel Dorpsstraat 66 in de kern Oterleek van de gemeente Schermer. Dit perceel maakt onderdeel uit van de lintbebouwing langs de Dorpsstraat en grenst met de westzijde aan het buitengebied van de gemeente Heerhugowaard

Betreft: Het bestemmingsplan betreft een nieuwe invulling van het perceel met een stolpboerderij met twee wooneenheden in plaats van een bestaande woning. Het perceel krijgt een dubbelbestemming: ‘Wonen’, ‘’Tuin’ en de bestemming ‘Waarde – Archeologie-3’ Op het erf aan de linkerzijde zal een losse berging worden geplaatst. Aan de rechterzijde wordt de doorkijk naar het achterland vrijgehouden. De bebouwing wordt met een bouwvlak vastgelegd, daarbuiten is geen bebouwing toegestaan.

Inzage en beroep: Het bestemmingsplan met bijlagen liggen vanaf dinsdag 11 februari 2014, voor een ieder ter inzage op de navolgende locaties:

Vanaf de dag ná ter inzagelegging, kan gedurende zes weken (dus vanaf woensdg 12 februari tot en met dinsdag 25 maart 2014) beroep worden ingediend door belanghebbenden, die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpplan hebben ingediend bij de gemeenteraad en zij die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen. Dit beroep kunt u sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Binnen de beroepstermijn kunnen degene die beroep hebben ingesteld, een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van de State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

De stukken liggen ter inzage totdat de beroepstermijn is verstreken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevr. A.C.A. Uitendaal, telefoonnummer 072-5489452

Burgemeester en wethouders van Schermer,

11 februari 2014

Naar boven