Logo Zuidplas
Ontwerpbestemmingsplan ‘Zuidplasweg 23’ ter inzage, Zuidplas

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Zuidplasweg 23’ te Zevenhuizen met ingang van donderdag 13 februari 2014 gedurende 6 weken ter inzage ligt.

Inhoud plan

Voor dit gebied geldt op dit moment het bestemmingsplan Landelijk gebied 1990. Op het perceel zijn diverse kassen aanwezig, waarin rozen worden gekweekt. Bij de kassen staan ook enkele kleinere bedrijfsgebouwen en technische ruimtes. Het bestemmingsplan biedt een juridisch-planologische regeling voor het gehele glastuinbouwbedrijf Bos Roses. Hierbij wordt beoogd de feitelijke situatie op het perceel vast te leggen.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarbij behorende verbeelding en bijlagen liggen met ingang van donderdag 13 februari 2014 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis van Zuidplas, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel. De stukken zijn in deze periode digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl, evenals op de website van de gemeente Zuidplas.

Reageren

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondelinge zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Uw zienswijze kunt u sturen naar de raad van de gemeente Zuidplas, Postbus 100, 2910 AC Nieuwerkerk aan den IJssel. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken via het secretariaat van de afdeling VROM, tel. (0180) 637 711.

Naar boven