Logo Horst aan de Maas
Kennisgeving verleende omgevingsvergunning Tienraijseweg 26 te Meerlo, kadastraal bekend als gemeente Meerlo, sectie H, nr 781, Horst aan de Maas

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Burgemeester en wethouders van gemeente Horst aan de Maas maken bekend voor de volgende aanvraag, welke in strijd is met het ter plaatse geldende bestemmingsplan, een omgevingsvergunning te hebben verleend met toepassing van een afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3 Wabo:

  • Voor het uitbreiden van een bedrijfsgebouw.

  • Locatie: Tienraijseweg 26 te Meerlo, kadastraal bekend gemeente Meerlo, sectie H, nummer 781.

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 14 februari 2014 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Horst. De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken zijn in te zien elke werkdag van 08.00 tot 17.00 uur en maandagavond van 17.00 tot 20.00 uur.

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken zijn tevens vanaf 14 februari 2014 te raadplegen op onze website, www.horstaandemaas.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl

Tijdens deze periode van terinzagelegging, kunnen belanghebbenden die zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit, of die kunnen aantonen redelijkerwijs niet tot het inbrengen van zienswijzen in staat te zijn geweest, beroep instellen bij de rechtbank Roermond, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Wanneer er sprake is van een spoedeisend belang kan daarnaast een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van deze rechtbank. Aan deze procedure zijn kosten verbonden.

Naar boven