Logo BussumGemeente Bussum - Bekendmaking vastgestelde Structuurvisie: Structuurvisie Naarden en Bussum 2040

Burgemeester en wethouders van Bussum maken, ingevolge art. 2.1 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), bekend dat in de vergadering van 30 januari 2014 de gemeenteraad “Structuurvisie Naarden en Bussum 2040” heeft vastgesteld, voor zover betrekking hebbend op het grondgebied van de gemeente Bussum.

De structuurvisie treedt per direct in werking. Tegen de vaststelling is geen bezwaar of beroep mogelijk.

Omschrijving

Volgens de Wet ruimtelijke ordening is iedere gemeente verplicht om uit oogpunt van een goede ruimtelijke ordening haar ruimtelijke beleid vast te leggen in een structuurvisie. De structuurvisie bevat de hoofdlijnen van de voorgenomen ontwikkeling van dat gebied, alsmede de hoofdzaken van het door de gemeente te voeren ruimtelijk beleid. De structuurvisie gaat tevens in op de wijze waarop de raad zich voorstelt die voorgenomen ontwikkeling te doen verwezenlijken.

Proces

De structuurvisie is voorbereid in samenwerking met vertegenwoordigers van diverse maatschappelijke geledingen, inwoners van de beide gemeente en raadsleden.

Van 12 september 2013 tot 23 oktober 2013 heeft de structuurvisie ter inzage gelegen. Reacties die daarop zijn binnen gekomen hebben niet geleid tot aanpassing van de visie. Wel is er een ambtelijke wijziging gedaan voor een locatie in de gemeente Naarden.

Nadere informatie

De structuurvisie is in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder structuurvisies: NL.IMRO.0381.STRVISIE2014BUSSUM-va01. De visie is ook in te zien via www.structuurvisie-Naarden-en-Bussum.nl en www.bussum.nl onder bestemmingsplannen.

Voor verdere inlichtingen kunt u contact opnemen met Anne Kok, wnd. projectleider, 035-6928870 (maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 9.00 – 16.00)

Naar boven