Logo LeidenOntwerp omgevingsvergunning Hoogstraat 1A

Namens het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden wordt op grond van het bepaalde in artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht in samenhang met het bepaalde in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend gemaakt dat met ingang van donderdag 13 februari 2014 de ontwerp omgevingsvergunning Hoogstraat 1A (inclusief ontwerp verklaring van geen bedenkingen), NL.IMRO.0546.OV00034-0201, voor een periode van zes weken ter inzage ligt. De ontwerp omgevingsvergunning voorziet in het realiseren van een nieuw drijvend waterterras op de splitsing van het water van de Oude en de Nieuwe Rijn en ter vervanging van de bestaande terrasboten ten behoeve van de horecagelegenheid Annie’s die is gelegen in de werfkelders onder de Hoogstraat.

Ter inzage

De digitale versie van de ontwerp omgevingsvergunning is beschikbaar op www.leiden.nl/ruimtelijkeordening en via www.ruimtelijkeplannen.nl. Een papieren versie ligt vanaf donderdag 13 februari t/m woensdag 26 maart 2014 ter inzage in het atrium van het stadhuis (Stadhuisplein 1) en in het Stadsbouwhuis (Bouwen en Wonen). Openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur, en alleen het stadhuis donderdagavond van 17.00-20.00 uur en zaterdag van 8.30-13.00 uur.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn of haar zienswijze (zowel schriftelijk als mondeling) op de ontwerp omgevingsvergunning indienen bij burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden. Een schriftelijke zienswijze kan worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Leiden ter attentie van het team REA-RIO (postbus 9100, 2300 PC Leiden). Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar sleutel@leiden.nl ter attentie van het team REA-RIO en onder vermelding van 'zienswijze Hoogstraat 1A’. Een mondelinge zienswijze kan naar voren worden gebracht na voorafgaande afspraak via het secretariaat van het team RIO, tel. 071 5165828.

Informatie

Nadere informatie kunt u inwinnen in het Stadsbouwhuis (Bouwen en Wonen), Langegracht 72, tel. 14 071 of via www.leiden.nl/contact.

Naar boven