Logo Lingewaal
Bestemmingsplan Vuren, Groeneweg naast 2, Lingewaal

Ontwerpbestemmingsplan “Vuren, Groeneweg naast 2” ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken, naar aanleiding van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Vuren, Groeneweg naast 2” vanaf 13 februari 2014 ter inzage ligt.

Toelichting

De gemeente heeft het verzoek ontvangen voor de bouw van een woning op het perceel kadastraal bekend gemeente Vuren, sectie S nummer 781. Op grond van het geldende bestemmingsplan “Buitengebied” is dit niet mogelijk. Om de woning mogelijk te maken is een bestemmingsplan voor dit perceel opgesteld.

Ter inzage

Van 13 februari t/m 26 maart 2014 ligt het bestemmingsplan ter inzage in het gemeentehuis tijdens openingstijden of op afspraak. U kunt het bestemmingsplan ook bekijken op www.lingewaal.nl onder Bestemmingsplannen, Plannen in procedure en via www.ruimtelijkeplannen.nl (via bestemmingsplannen / Gelderland / Vuren).

Zienswijzen

Tijdens de termijn van ter inzage legging kunt u bij voorkeur schriftelijk een zienswijze indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan bij burgemeester en wethouders, Raadhuisplein 3, 4147 AN Asperen of via info@lingewaal.nl.

Naar boven