Logo Houten
Uitwerkingsplan Leebrug II 2e fase, Houten

Burgemeester en wethouders van de gemeente Houten maken bekend, dat het uitwerkingsplan Leebrug II 2e fase onherroepelijk is geworden op 20 december 2013.

Tegen het besluit van het college is binnen de beroepstermijn geen beroep ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het uitwerkingsplan ligt vanaf heden voor een ieder ter inzage bij de Gemeente InGang in het gemeentehuis aan het Onderdoor 25 te Houten. De Gemeente Ingang is uitsluitend geopend op afspraak. Voor het inzien van het uitwerkingsplan kunt u een afspraak maken via www.houten.nl/afspraak .

Daarnaast is het uitwerkingsplan te raadplegen op de website: www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0321.0311BPLEEBRUG2F2-VSUP

Het plan is eveneens te raadplegen via de gemeentelijke webviewer: http://0321.roview.net/

De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ruimtelijke-plannen.houten.nl onder het Idn: NL.IMRO.0321.0311BPLEEBRUG2F2-VSUP.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben dan kunt via het algemene nummer van de gemeente (030 – 63 92 611) contact opnemen met de heer P. de Moed van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

Naar boven