Logo Ouderkerk
Bestemmingsplan ‘Nieuw Staringh’, Ouderkerk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ouderkerk maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Ouderkerk in de vergadering van 6 februari 2014 het bestemmingsplan ‘Nieuw Staringh’ heeft vastgesteld.

Het plan omvat de realisering van 16 eengezinswoningen op de voormalige locatie van Verstoep aan de J.G. Staringhlaan in Gouderak.

Op grond van artikel 3.8 en volgende van de Wet ruimtelijke ordening ligt het bestemmingsplan met ingang van 13 februari 2014 voor een periode van zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Dorpsstraat 42 in Ouderkerk aan den IJssel.

Het bestemmingsplan kunt u ook bekijken via de gemeentelijke website www.ouderkerk.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl onder het volgende planidentificatienummer (plan-ID):

Gedurende de termijn van de ter inzage legging kunnen belanghebbenden op grond van artikel 8.2 van de Wet ruimtelijke ordening beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan bij de afdeling Bestuursrecht van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Dit kan als u in een eerdere fase tijdig uw zienswijze op het ontwerp van het bestemmingsplan heeft ingediend bij de gemeenteraad, als u belanghebbende bent en kunt aantonen dat u niet in staat bent geweest tijdig te reageren op het ontwerpbestemmingsplan of als u belanghebbende bent en nu wilt reageren op de eventueel aangebrachte wijzigingen in het plan.

Het besluit tot vaststelling treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Als binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt het besluit tot vaststelling opgeschort, totdat op dat verzoek is beslist.

11 februari 2014

Burgemeester en wethouders van Ouderkerk

Naar boven