Logo Woerden
Ontwerp wijzigingsplan Rietveld 126, Woerden

Vanaf donderdag 13 februari t/m woensdag 26 maart ligt het ontwerpwijzigingsplan Rietveld 126 ter inzage. Belanghebbenden kunnen tijdens deze 6 weken schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen.

Doel

Voor de activiteiten op Rietveld 124/126 is een wijziging nodig van het geldende bestemmingsplan. Hiervoor is een wijzigingsplan opgesteld. Concreet bestaat het initiatief uit de volgende onderdelen:

  • het aanleggen van een nieuwe toegangsweg voor de melkveehouderij Rietveld 124;

  • het verplaatsen van een inrit/duiker ten behoeve van de nieuwe toegangsweg;

  • het graven van een nieuwe sloot langs de nieuwe toegangsweg;

  • het vergroten van het woonperceel Rietveld 126 aan de westzijde;

  • het aanleggen van een nieuwe inrit voor het woonperceel Rietveld 126

Ontwerpwijzigingsplan inzien

U kunt het plan en bijbehorende relevante stukken tijdens de genoemde termijn inzien in de Koepel van het Stadhuis en bij het Omgevingsloket (alleen op afspraak). Ook kunt u het plan vinden op de gemeentelijke website (onder Documenten en publicaties/ bestemmingsplannen).

Zienswijzen indienen

Gedurende de genoemde termijn kunnen belanghebbenden hun zienswijze, onder vermelding van 'Zienswijze ontwerpwijzigingsplan Rietveld', schriftelijk indienen bij het College van burgemeester en wethouders van Woerden, Postbus 45, 3440 AA Woerden.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze en voor vragen of meer informatie, kunt u op werkdagen telefonisch een afspraak maken met de heer Lindeman via telefoonnummer 14 0348.

Naar boven