Logo SchijndelRECTIFICATIE - Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Duin-Vlagheide, deelgebied II, Schijndel

Deze publicatie van de gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan Duin-Vlagheid, deelgebied II betreft een rectificatie ten opzichte van de publicatie zoals opgenomen in de Staatscourant d.d. 7 februari 2014. Door een technisch probleem heeft de publicatie en terinzagelegging tegelijkertijd plaatsgevonden. De ‘ter inzage periode’ is daarom gewijzigd.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schijndel maken op grond van artikel 3.8, eerste lid, Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 30 januari 2014 het bestemmingsplan Duin-Vlagheide, deelgebied II gewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan maakt de vestiging van bedrijven mogelijk en heeft een ontwikkelingsgericht karakter.

Wijziging

De volgende wijziging is ten opzichte van het ontwerp plan aangebracht:

In het ontwerpplan is ten aanzien van de groenzone bij de watergang een maatvoering van 12m1 opgenomen, waarvan 5 meter plasdraszone. Deze maatvoering is aangepast in 9m1, waarvan 5 meter plasdraszone.

Ter inzage

Het bestemmingsplan met alle daarbij behorende ligt vanaf 11 februari 2014 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Het bestemmingsplan is te raadplegen via de gemeentelijke website: www.schijndel.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl, waar het te vinden is via identificatienummer: IMRO.0844.BPDuinVlagheideDII-VG01. Ook kunnen de stukken worden ingezien in het informatiecentrum van het gemeentehuis.

Beroep

Gedurende bovengenoemde termijn kan door belanghebbenden beroep tegen het vaststellingsbesluit instellen bij de Raad van State, t.a.v. de Afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA  ‘s-Gravenhage.

Voorwaarden beroep bestemmingsplan

Voorwaarde voor beroep tegen het bestemmingsplan is dat degene tijdig zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht. Deze voorwaarde geldt niet voor belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet overeenkomstig afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht. Ook kan een belanghebbende bij voornoemde Afdeling Bestuursrechtspraak beroep instellen tegen de wijziging, die bij de vaststelling van het bestemmingsplan door de gemeenteraad in het ontwerp is aangebracht.

Naar boven