Logo KampenUitwerkingsplan ‘Stationsomgeving Hanzelijn, 1e uitwerking’

Burgemeester en wethouders van Kampen maken bekend dat het uitwerkingsplan ‘Stationsomgeving Hanzelijn, 1e uitwerking’, met de codering NL.IMRO.0166.00991108-VB01, vanaf woensdag 11 februari 2014 zes weken ter inzage ligt.

Het betreft de uitwerking van twee bestemmingsvlakken “Wonen – Uit te werken” die tegenover de woningen in de wijk De Maten liggen. Verder betreft het gronden die over een lengte van ca. 150 m en een diepte van ca. 120 m direct ten noordoosten van de Verlengde Symfonielaan zijn gelegen. Deze laan legt een verbinding tussen De Maten en de Blazerskolk. Tot slot omvat de uitwerking de gehele meest zuidoostelijke vlek met de bestemming “Centrum- Uit te werken” in de hoek die de Verlegde Niersallee vormt met de spoorlijn.

Het besluit ter vaststelling en het uitwerkingsplan liggen vanaf woensdag 12 februari 2014 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de bezoekbalie van het stadhuis aan het Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen.. Hiernaast is het plan in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl

Tegen het vaststellingsbesluit kan een belanghebbende tijdens de genoemde termijn van terinzage ligging beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijze bij de gemeenteraad van Kampen hebben ingebracht. Het vaststellingsbesluit treedt in werking vanaf de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven