Logo Heerhugowaard
Bekendmaking aanpassing beleid bijzondere bijstand, Heerhugowaard

Burgemeester en Wethouders maken bekend dat zij op 7 januari 2014 datum heeft besloten om het beleid bijzondere bijstand aan te passen.

De wijziging houdt in dat werkwijze van de toekenning van bijzondere bijstand voor alle vormen gelijk wordt gesteld. Hiermee kan nu ook periodieke bijzondere bijstand met twee maanden terugwerkende kracht worden aangevraagd. Hierdoor is het voor de gemeente niet meer nodig om een herinneringsbrief te sturen voor verlenging.

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden tegen dit besluit bezwaar maken bij het college van burgemeester en wethouders. Dit bezwaarschrift kunt u sturen naar: postbus 390, 1700 AJ Heerhugowaard. De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift bedraagt zes weken en vangt aan met ingang van de dag na die van publicatie.

Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en moet minstens bevatten:

Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en moet minstens bevatten:

  • a. De naam en adres van de indiener;

  • b. De datum waarop het bezwaarschrift is geschreven;

  • c. Een omschrijving van het besluit waartegen bezwaar wordt gemaakt;

  • d. De gronden van het bezwaar (motivering).

Het besluit ligt voor een ieder kosteloos ter inzage bij het informatiecentrum in het gemeentehuis aan de Parelhof 1 te Heerhugowaard. Openingstijden: maandag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 10:00 tot 20.00 uur. De stukken liggen ook ter inzage in de Servicewinkel Info(n)oord, Middenweg 541A te Heerhugowaard. Openingstijden: maandag, woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en van 18.30 tot 20.30 uur.

Heerhugowaard, 11 februari 2014

Burgemeester en wethouders, O. Fabrey de Jonge

06SZ

Naar boven