Logo Oude IJsselstreek
Ontwerpbestemmingsplan Herziening Familiegolfbaan ’t Lohr, Voorst, Oude IJsselstreek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek maken bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan Herziening Familiegolfbaan ’t Lohr, Voorst, (planID) NL.IMRO.1509.BP000123-ON01 ter inzage ligt.

Plangebied en inhoud van het plan

Het plangebied ligt in het landelijk gebied van Voorst, en wordt globaal begrensd door de Voorstse Waterleiding, het bos Hardenberg en de Grensweg. Het wordt gevormd door de bestaande Familiegolfbaan ’t Lohr, Lohrpad 2 te Voorst en de beoogde uitbreiding daarvan op twee direct aangrenzende percelen. Dat betreft een perceel aan de noordzijde, tussen de Voorstse Waterleiding, het Lohrpad en de Grensweg en een perceel aan de zuidzijde, ingesloten tussen het bestaande bebouwingscluster van de golfbaan en het bos Hardenberg.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan Herziening Familiegolfbaan ’t Lohr, Voorst ligt van 13 februari 2014 tot en met 26 maart 2014 voor iedereen ter inzage. Tijdens openingstijden kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis in Gendringen. De Publieksbalie Vergunningen is geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Op afspraak kan het bestemmingsplan ook worden ingezien op maandag van 08.30 tot 20.00 uur, op dinsdag tot en met donderdag van 08.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur.

De stukken kunnen ook worden ingezien op de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) onder ‘De gemeente, Wonen en ruimtelijke plannen, Bestemmingsplannen’. In het gemeentehuis kunt u het ontwerpbestemmingsplan zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Reacties

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerp-plan kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek, Postbus 42, 7080 AA Gendringen. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u een afspraak maken via de Publieksbalie.

Naar boven