Logo Bergeijk
Wijzigingsplan ‘Weebosch 1’, Bergeijk

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij het wijzigingsplan “`Weebosch 1” hebben vastgesteld. Dit wijzigingsplan voorziet in een wijziging van het bestemmingsplan “Buitengebied Bergeijk 2011” en voorziet in een vormverandering, niet zijnde vergroting, van het agrarische bouwblok aan de Weebosch 1 te Bergeijk.

Inzage

Het wijzigingsplan “Weebosch 1” ligt met ingang van donderdag 13 februari 2014 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Burgemeester Magneestraat 1 te Bergeijk. Het wijzigingsplan kan worden ingezien tijdens openingstijden van 9.00 tot 12.30 uur, en op dinsdagmiddag van 14.00 tot 19.00 uur en daarbuiten na telefonische afspraak (tel. 0497 551455). Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan is ook digitaal in te zien op de website van de gemeente Bergeijk (http://www.bergeijk.nl/ruimtelijkeplannen ) of via http://www.ruimtelijkeplannen.nl

Tegen vergoeding kan een exemplaar van dit wijzigingsplan worden verkregen.

Beroep

Degene die omtrent het ontwerpwijzigingsplan tijdig zijn zienswijze bij ons kenbaar heeft gemaakt, alsmede de belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij ons kenbaar te maken, kan gedurende de hierboven genoemde termijn tegen het wijzigingsplan beroep instellen bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Daarnaast kunnen belanghebbenden gedurende de hierboven genoemde termijn beroep instellen tegen de wijzigingen ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het beroep dient gericht te zijn aan bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag. Een beroep moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt, alsmede de gronden van het beroep.

Voorlopige voorziening

Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van donderdag 27 maart 2014. Degene die beroep instelt kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van voornoemde Afdeling. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening van de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Bergeijk, 12 februari 2014

Burgemeester en wethouders van Bergeijk W.A.C.M. Wouters Secretaris

H.G.M. van de Vondervoort Burgemeester

Naar boven