Logo Zuidplas
Vaststellen hogere geluidswaarden voor Burgemeester Klinkhamerweg 1 t/m 23 te Zevenhuizen, Zuidplas

Bekendmaking Wet geluidhinder

ONTWERPBESLUIT VASTSTELLEN HOGERE WAARDEN GELUID

Burgemeester en wethouders zijn van plan het volgende besluit te nemen:

  • Burgemeester Klinkhamerweg 1 t/m 23 te Zevenhuizen: het vaststellen van hogere geluidswaarden voor het realiseren van 20 nieuw te bouwen woningen binnen de zones van de Burgemeester Klinkhamerweg, Noordelijke Dwarsweg en de Zuidplasweg. Het besluit tot het vaststellen van een hogere waarde wordt gecombineerd met het besluit tot het volgen van een procedure op grond van de Wet ruimtelijke ordening voor het plan ‘burgemeester Klinkhamerweg’.

Terinzagelegging

Dit ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken kunt u van 31 december 2014 tot en met 10 februari 2015 inzien bij de gemeente Zuidplas. Voor inzage kunt u tijdens kantooruren terecht in het gemeentehuis van Zuidplas, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel, tel. (0180) 330 300. Voor inzage buiten kantooruren kunt u een afspraak maken.

Zienswijze(n)

Gedurende de inzagetermijn kunt u uw schriftelijke zienswijzen over het ontwerpbesluit indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Zuidplas, per adres Omgevingsdienst Midden-Holland, Postbus 45, 2800 AA Gouda. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Midden-Holland, tel. (088) 545 0000. Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen naar voren brengen over een ontwerpbesluit, kunnen later beroep instellen tegen een definitief besluit.

Deze bekendmaking staat ook op de website van de Omgevingsdienst Midden-Holland, www.odmh.nl.

Naar boven