Logo Zuidplas
Vaststelling wijzigingsplan ‘Noordeinde 63’, Zuidplas

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 lid 3 Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat zij het wijzigingsplan ‘Noordeinde 63’ te Zevenhuizen hebben vastgesteld.

Inhoud plan

In het vigerende bestemmingsplan ‘Tweemanspolder en Polder De Wilde Venen’ zijn de gronden van dit wijzigingsplan bestemd als ‘agrarisch’. Het wijzigingsplan ziet op een vergroting van het agrarisch bouwvlak aan het Noordeinde 63 te Zevenhuizen voor het oprichten van een nieuwe loods.

Terinzagelegging

Het collegebesluit en vastgestelde wijzigingsplan met de bijbehorende stukken liggen met ingang van 31 december 2014 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel. In deze periode kunt u de stukken digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (vul bij ID in: NL.IMRO.1892.WpNoordeinde63ZH-Va01). U kunt de stukken ook als pdf-bestand inzien op www.zuidplas.nl.

Beroep

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden die tijdig zienswijzen tegen het ontwerpwijzigingsplan hebben ingediend, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als u beroep instelt, kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek richt u aan de voorzieningenrechter van voornoemde afdeling. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift betaald u griffierecht.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij om een voorlopige voorziening wordt verzocht.

Naar boven