Logo Zuidplas
Ontwerpbestemmingsplannen ‘burgemeester Klinkhamerweg’ en ‘Schoolstraat’ ter inzage, Zuidplas

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat de ontwerpbestemmingsplannen ‘burgemeester Klinkhamerweg’ te Zevenhuizen en ‘Schoolstraat’ te Zevenhuizen met ingang van 31 december 2014 ter inzage liggen.

Inhoud plan burgemeester Klinkhamerweg

Het ontwerpbestemmingsplan ‘burgemeester Klinkhamerweg’ heeft betrekking op de woningen aan de burgemeester Klinkhamerweg 1-23 en de daarbij behorende tuinen. Deze woningen zijn verouderd en worden vervangen door 20 nieuwe sociale huurwoningen.

Inhoud plan Schoolstraat

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Schoolstraat’ heeft betrekking op de woningen aan de Schoolstraat 1-39, de ontsluitingsweg langs deze woningen en het openbaar groen aan de achterzijde van deze seniorenwoningen, zuidelijk in het plangebied. De woningen aan de Schoolstraat zijn klein en verouderd en worden vervangen door 20 nieuwe seniorenwoningen.

Terinzagelegging

De ontwerpbestemmingsplannen met de bijbehorende stukken liggen met ingang van 31 december 2014 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel. In deze periode kunt u de stukken digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (vul bij ID voor de burgemeester Klinkhamerweg in: NL.IMRO.1892.BpBKwegZevenhuizen-Ow01 en voor de Schoolstraat: NL.IMRO.1892.BpSchoolstraatZhn-Ow01). U kunt de stukken ook als pdf-bestand inzien op www.zuidplas.nl.

Zienswijze(n)

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen op de ontwerpbestemmingsplannen naar voren brengen. U kunt uw zienswijze sturen aan de raad van de gemeente Zuidplas, Postbus 100, 2910 AC Nieuwerkerk aan den IJssel onder vermelding van ‘Zienswijze bp burgemeester Klinkhamerweg’ en/of ‘Zienswijze bp Schoolstraat’. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken via het secretariaat van de afdeling VROM, tel. (0180) 637 711. Let op: u kunt alléén beroep tegen het vastgestelde bestemmingsplan indienen als u tijdig een zienswijze indient.

Naar boven