Logo Schouwen-Duiveland
Kennisgeving inzage ontwerpomgevingsvergunning Korte Ring 4 te Bruinisse, Schouwen-Duiveland

Overeenkomstig artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) maken burgemeester en wethouders van de gemeente Schouwen-Duiveland bekend dat zij voornemens zijn omgevingsvergunning te verlenen voor het verbouwen van een pand tot woning aan de Korte Ring 4 te Bruinisse, op grond van artikel 2.1 lid 1, sub c van de Wabo en artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° Wabo.

Het verbouwen van pand zal plaatsvinden op het adres Korte Ring 4 te Bruinisse, kadastraal bekend als gemeente Bruinisse, sectie F, nummer 2142. Het plan is in strijd met de regels van het geldende bestemmingsplan.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 10 februari 2014 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Zierikzee.

Tijdens de periode van ter inzage legging kan iedereen schriftelijk zienswijzen inbrengen. Deze zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland, Postbus 5555, 4300 JA, Zierikzee. Ook mondeling kunnen zienswijzen worden ingebracht. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer (0111) 452 225.

Naar boven